Om meg

img_1404

Dette er en blogg primært om trening og kosthold. Jeg i ønsker å fremme en sunn livsstil og god helse som ikke går på bekostning av for mye i livet. Jeg har selv erfart at det å være fysisk aktiv å ha et sunt kosthold er et viktig bidrag til økt livskvalitet! Med utdannelse innen folkehelse, ernæring og personlig trening ønsker jeg å bidra med min kunnskap og mine erfaringer til at du får motivasjon og inspirasjon til å leve det livet DU ønsker.

Om meg: Linn Øysæd Gyland, 34 år fra Kvinesdal

Jeg driver eget treningsstudio sammen med en venninne.I den forbindelse driver jeg også livsstilscoaching og personlig trening. I tillegg jobber jeg som folkehelsekoordinator i kommune.

Utdannelse: Mastergrad i folkehelsevitenskap Universitetet i Agder(UiA), delmaster helse- og omsorg i plan,Høgskolen i Vestfold, Bachelor i folkehelsearbeid med fordypning i ernæring ,UiA og personlig trener (UiA).

Hobby: Matlaging, familie, friluftsliv,  trening; Styrketrening, yoga,svømming,langrenn

Familie: Gift med Kim- sammen har vi 3 barn: Aurora(11),Andreas(9) og August (5).

collage

Jeg er engasjert i mange store temaer, særlig innen politikk & samfunn. Jeg brenner særlig for økt satsing på å utjevne sosial ulikhet og  for en jevnere fordeling. I tillegg har jeg et stort engasjement innen samfunnsernæring. Foreløpig er ikke dette temaer jeg vil vie stor plass i denne bloggen, da jeg ønsker å fokusere mest på hverdagslige ting. Men vi får se, kanskje det dukker opp noe om viktige temaer etter hvert:)

 

Reklamer

2 kommentarer om “Om meg

  1. GØY å lese bloggen din, særlig oppskriftene! For 5 år siden hadde jeg aldri trodd jeg skulle lage grov pizza, men nå er det både grov pizza og grove vafler her i hus, og barna vet ikke at det er forskjell på det en gang, tror jeg 🙂 Fordelen er jo at vi da kan ha vafler til kveldsmat og pizza på en tirsdag! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s